exam. og RAB godkendt Kranio Sakral Terapeut og sygeplejerske Vivi Grøntved                                          Blid Behandling til Alle Store & Små.                 Også øreakupunktur.

Kranio Sakral (KST) behandling til børn, unge og børn med særlige behov.

I vores samfund er vi blevet mere fokuseret på vores børns adfærd og flere børn får forskellige diagnoser. Desuden er gruppen af børn med særlige behov blevet større.

Vores børn bliver påvirket af samfundets krav til dem og deres forældre. Skoledagene er blevet længere og der er meget fokus, på deres præstationer helt fra de er små og op gennem deres skolegang. Der er ikke så meget tid til at være ude og få leget, dyrket sport og deltage i forskellige gøremål med familien. Og det er en nødvendighed, at sidde med PC eller i-pads i skolen og mobiltelefoner har næsten alle.

Nogle symptomer.

Nogle af børnene får  symptomer på talevanskeligheder, hyperaktivitet, dårlig motorik og koordinations evne. De har svært ved at lege med jævnaldrende og svært ved at indgå i fællesskabet. De bliver nervøse og mange børn døjer med søvnbesvær , koncentrationsbesvær og der ses stress symptomer ved flere og flere børn og unge, hvilket giver sig udslag i angst, tristhed, aggressioner , træthed og de har svært ved, at overskue dagen.

Hvis der er ubalance i den kranio sakrale rytme, kan dette være med til at forværre symptomerne. Problemer fra fødslen, vred, pres og fald/slag som ikke bliver behandlet, kan skabe problemer op gennem livet.

Årsagen kan oftest findes i blokeringer i nervesystemet, hjernen, ryg og lænd.

F.eks kan pændinger i ryg og korsben give koncentrations problemer og føles som uro i kroppen.

Ved KST behandling kan man gå ind og genskabe rytmen og balance i nervesystemet med blide tryk og afslapning. Dette kan give barnet mere ro og balance. Desuden kommer barnet, den unge til at slappe af og oplever, at får ro på sig selv.

De fleste børn er glade for at blive behandlet, fordi de føler velvære under og efter behandling, en del falder endog i søvn under behandlingen.

Desuden giver de og deres forældre udtryk for, at de får mere glæde, mere overskud og får nemmere ved at overskue dagen.

Nogle af symptomerne som kan afhjælpes ved KST behandling kan være:

- Hovedpine.

- Nakke, skulder, ryg og lændesmerter

- Ørepine

- Ticks

- Motoriske problemer

- Sengevædning.

- Koncentrationsproblemer

- Indlæringsproblemer ( bla. samsyns problemer)

- Tandstillings problemer og skæren tænder

- Særlig sensitive børn

- Stress

- Angst

- ADHD, ADD Autisme, Asberger og tourette

- Kiss kid

- opstipation